S.C. Tehnomod S.R.L., a luat fiinta in anul 2007 şi are ca obiect de activitate realizarea şi furnizarea sistemelor de rafturi pentru spaţiile interioare si exterioare, fiind capabila sa raspunda cu promptitudine la cerintele clientilor.
     Sistemele de rafturi furnizate, îndeplinesc toate condiţiile normelor FEM 10.2.02 si EN15512 norme ce reglemetează atât termenii de bază pentru proiectarea, producerea, constuirea şi verificarea sistemelor de rafturi.
     Protectia anticoroziva a materialelor se asigura prin vopsire prin pudrare sau zincare (galvanizare) in functie de cerere sau de locul amplsarii acestora.      Compania noastra s-a dezvoltat în mod constant încă de la infiintarea sa. Lista de referinţă cu proiectele realizate stă drept mărturie pentru numărul comenzilor onorate.
     TEHNO MOD beneficiază de depozit de piese de schimb si este capabila sa reactioneze prompt in cazul livrarii rapide din stoc al marfurilor catre clientii nostrii sau inlocuirii unor elemente deterioarate.    
      Angajaţii nostrii asigură buna desfăşurare a activităţii. Ei au cunoştinţe solide despre normele tehnice şi de siguranţă cu privire la manipularea şi depozitarea materialelor. Acest lucru se evidenţiază cel mai bine atunci când vine vorba de satisfacerea cerinţelor clienţilor.
     Sistemele de rafturi furnizate îşi găsesc utilitatea în toate domeniile de activitate cu ar fi: depozitarea industriala si civila, partea de productie industriala, sistemul bancar, administrativ sau micile afacerile.

SERVICII
Urmarind realizarea unui concept functional al spatiului de depozitare, a unei organizari novatoare a acestuia, precum si crearea unei dimensiuni eficiente in domeniul depozitarii industriale si a manevrarii produselor, societatea noastra beneficiaza de suportul unei echipe de profesionisti precum si de logistica necesara realizarii celor trei puncte forte in cursa pentru competitivitate: calitateexcelentapromtitudine.

MUTARI DEPOZITE 
Beneficiind de un personal cu experienta indelungata in domeniu asiguram demontarea, transportul si asamblarea rafturilor din depozitul dumneavoastra in noile locatii.

PROIECTARE 
Specialistii nostri va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna cea mai buna solutie pentru spatiul dumneavoastra de depozitare.

CONSULTANTA
 
Experienta si cunostintele acumulate va pot fi un suport solid in realizarea unor noi proiecte dar si in adaptarea depozitelor existente in conformitate cu noile normative europene.